Sambata 17 Martie 2018@Club A
Etaju' 13
Vineri 16 Martie 2018@Club A
Club A

REGULAMENT

DRESS CODE:

Sunt acceptate și binevenite ținutele: urban, retro, vintage, carnaval, office, costume de scenă.

Nu sunt admise ținutele: sport, salopete/haine de lucru, pantaloni scurți și sandale (bărbați), haine și încălțăminte murdare.

CRITERIILE ACCESULUI IN CLUB

- Limita de vârstă: persoanele sub 18 ani nu au acces în club.
- Persoanele în stare de vadită ebrietate nu vor fi admise în club.
- Posesia şi/sau consumul de droguri ilegale (de exemplu: Cocaina, Heroina, Canabis, etc.) va fi raportat imediat organelor de poliţie competente. La acest punct nu facem nici un fel de excepţii. Persoanele identificate a fi în posesia sau sub influenţa drogurilor vor fi excluse imediat din locaţie.
- Îmbrăcămintea, modul de prezentare şi comportamentul în club trebuie să corespundă Culturii Clubului.
- Excepţii la criteriile de acces în Club se fac la evenimente speciale, de exemplu petreceri bazate pe Dress code sau petreceri cu motto ( Halloween, etc.). Personalul responsabil cu “Control Acces” (Face Control) va fi instruit în fiecare zi de funcţionare a clubului asupra liniilor directoare şi particularităţilor fiecărui eveniment. Recomandările făcute de personalul “Control Acces” se doresc a fi urmate.
- Personalul “Control Acces” a fost instruit în mod special pentru a nu îngrădi accesul persoanelor în Club pe criterii etnice, religioase, de naţionalitate, de sex, orientare sexuală, etc. Nici un fel de discriminare nu este permisă şi clubul va respecta permanent acest deziderat. - În deplin respect faţă de clienţi, personalul “Control Acces” va manifesta toleranţa şi aplecare către Interculturalitate, sarcina sa fiind exclusiv de a asigura armonia şi confortul clienţilor din Club.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

Programul orar de funcţionare al Club A (incluzând orele de începere şi terminare ale activităţii) se va respecta întocmai. Nu sunt admise excepţii. Programul orar va fi afişat vizibil.

Taxa de intrare pentru diverse activităţi (concerte, baluri, seri specifice ), va fi afişată la intrare. Ea va fi achitată numai la eliberarea unui bilet înseriat, având însemnele specifice Club A.

Accesul în club este permis numai în ţinuta corespunzătoare. [vezi aici DressCode]

Este interzis accesul în Club A a persoanelor însoţite de câini sau alte animale.

Club A are propriul personal de pază şi protecţie. Acesta va purta însemne specifice. În cazul unor probleme ivite, personalul de protecţie este îndreptăţit să intervină.

Este interzis accesul în Club A a persoanelor în stare de ebrietate.

Nu este permisă introducerea în Club A a băuturilor alcoolice cumpărate din altă parte, precum şi părăsirea clubului cu sticle de vin, bere, pahare, etc.

Vor fi evacuate din Club A imediat ce au fost depistate, persoanele care:
- se află într-o evidentă stare de ebrietate
- au un comportament obscen
- agreseaza fizic sau verbal persoanele din jur.
- produc stricăciuni sau daune obiectelor de inventar ale clubului.
- provoacă dezordine sau crează premisele izbucnirii unor altercaţii între consumatori

Nu este admis accesul persoanelor străine în spaţiile de depozitare sau anexe, cât şi în spaţiile tehnice ( pupitru D.J., vestiare personal, birouri, garderobă, etc.)

Garderoba este gratuită şi deservită permanent de personalul clubului. Clubul nu îşi asumă responsabilitatea pentru hainele sau obiectele personale lăsate în altă parte decat la garderobă.

Nu este permis accesul în Club A a persoanelor ce poartă asupra lor arme, cuţite, electroşocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc.În cazul în care cineva doreşte intrarea în club şi posedă deja asupra sa obiecte de autoapărare ,acestea vor fi declarate la punctul de acces-control şi vor fi depozitate la garderobă în condiţii specifice.

Nu este permisă consumarea de băuturi alcoolice în faţa clubului.

Orice reclamaţii privind funcţionarea clubului sau calitatea serviciilor oferite, cât şi nemulţumirile generate de diverse cauze de disconfort imputabile clubului vor fi adresate Conducerii Clubului.

Accesul persoanelor în club se face în limita locurilor disponibile. In cazul aglomerării excesive, Club A îşi rezervă dreptul de a interzice total intrarea consumatorilor nou veniţi până la descongestionarea spaţiului.

Nu este permisă intrarea în Club A a persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.