București- distracție la maxim în cluburi de top!

Îți dorești să fii mereu în centrul distracției, să te simți bine și să ai parte de o atmosferă captivantă? Descoperă cele mai atractive destinații de petrecere din București și transformă fiecare noapte într-o petrecere continuă!


Centrul Bucureștiul, centrul distracției!

Vino în discotecile și cluburile din Centrul Vechi și descoperă o lume plină de culoare, cu o atmosferă incendiară și muzică care dezlănțuie emoții incandescente!


 • Amsterdam - clubul în care DJ-ii de top mizează pentru a menține buna dispoziție la cote maxime. Clubul este amenajat într-un stil glamour, strălucitor, cu decorațiuni interioare sclipitoare și în care vei găsi mereu aceeași bună dispoziție de care ai nevoie pentru te simți cool și fresh.
 • Fire Club – definitoriu pentru generația modernă, acest club este de neratat pentru cei aflați în căutarea distracției în cea mai liberă formă. Muzica necomercială și ringul de dans amplu creează o atmosferă unică, în care orice persoană dornică de distracție fără inhibiții se va simți perfect.
 • Chat Noir – recunoscut pentru atmosfera groovy, voia bună și senzația că ești între prieteni, acest club este ideal pentru a da o petrecere de neuitat. Sau pentru a participa la o petrecere în care să te distrezi grozav, fiindcă aici vei avea parte de o atmosferă relaxantă.
 • Mojo Music Club – deschis celor care sunt deschiși la minte, dornici de distracție fără limite și care se află întotdeauna în căutarea rețetei perfecte de distracție. Aceasta este locația în care te poți distra alături de prieteni sau unde poți să ai parte de noi cunoștințe pe loc.
 • Beluga Music & Cocktails – rafinamentul este elementul care definește acest club, așa că dacă îți dorești facilități de tip VIP, acesta este locul în care te poți bucura de cele mai ofertante condiții de distracție. Muzica live și cea mixată de DJ-i contribuie la crearea atmosferei perfecte de relaxare.
 • Goblin – amatorii și profesioniștii în materie de super-petreceri vor găsi în acest loc tot ceea ce au nevoie pentru ca distracție să fie fără limite. Un interior amenajat într-un stil eclectic, o să te bucuri de o atmosferă unică, în care spiritul distracției este la el acasă.

Descoperă spiritul petrecerilor în cluburile cu renume din București!

Celor care se află în căutarea acelei petreceri care să fie cu adevărat memorabile, oricare dintre aceste cluburi o să le ofere exact ceea ce își doresc.


 • Club A - este unul dintre cele mai populare cluburi, fiind desemnat centrul petrecerilor de către foarte multe persoane. De la atmosfera unică și până la posibilitatea de a asculta concerte live, acest club poate fi considerat istoric pentru bucureștenii dornici de petreceri de top.
 • El Grande Comandante – spectaculos și popular printre amatorii de petreceri fără inhibiții, acesta este unul dintre locurile care au făcut istorie în București. Spiritul petrecerii este întipărit în fiecare cărămidă a acestui local, așa că te poți distra în voie până la primele ore ale dimineții.
 • Why Not – local de renume, care s-a dezvoltat datorită popularității câștigate în anii ’90, acest club este recunoscut pentru concertele live care sunt susținute aici. Distracția este garantată, aici putând întâlni pe foarte mulți dintre cei care știu cum să se distreze.
 • Fratelli – este un club care s-a făcut remarcat cu rapiditate printre amatorii de distracție, așa că este normal ca atmosfera să fie mereu animată și, în dese rânduri, incendiară. De la muzica de top și până la animatoare, spiritul petrecerii o să-și dorească până și el să rămână și să se delecteze.
 • Bamboo – nu putea lipsi de pe nicio listă de cluburi de top, pentru că este precum cireașa de pe tort. Poți pune egal între el și definiția distracției în București, așa că, dacă vrei să petreci cum se cuvine, acesta este localul perfect.

Bucureștiul te va încânta cu cele mai apetisante cluburi de dans, așa că, alege-l pe oricare și te vei distra pe cinste! Dacă trebuie să înveți toate activitățile distractive din București, România, fii mereu aici la clasă.

club de dans
femeile dansează într-un club
cele mai bune cluburi de dans
orașul noaptea