București - oraș de zi, oraș de noapte

În momentul în care ai ajuns în București, indiferent că este zi sau noapte, cu siguranță că vei găsi ceva de vizitat sau un local de noapte, în care să-ți petreci timpul și să iei contact cu ambientul. Capitala României dispune de o multitudine de facilități la nivel de viață de noapte, așa cum oferă și multe atracții și locuri de vizitat pe lumina. În mod cert, în București nu o să te plictisești, pentru că este unul dintre cele mai active orașe ale lumii. Mai mult decât atât, în întreaga lume se cunoaște faptul că românii știu să se distreze, așa că, nu-ți mai rămâne decât să-ți alegi localul și să începi să te distrezi!


Pregătește-te pentru distracție într-un restaurant de top din București

Nu poți face față distracției dacă nu ești încărcat cu energie, așa că, înainte de a startul petrecerii, este recomandat să mergi într-un restaurant sau la o terasă. Centrul Vechi dispune de o serie de terase și mici localuri cu mâncare de calitate, iar dacă îți dorești ceva mai mult, atunci poți opta pentru locațiile elegante și cochete din oraș. Poți lua masa la înălțime în restaurante precum Astrodom ori poți opta pentru restaurantele de lux, așa cum sunt Nuba sau CasaDoina. Alegerea îți aparține, dar trebuie să știi că indiferent de opțiunea aleasă, cu siguranță că o să ai parte de meniuri bine pregătite și la prețuri atractive.


Băuturi ieftine, fete frumoase și cluburi de noapte ca în Occident

Spiritul petrecerii este prezent în fiecare locație de noapte din București, iar atmosfera este antrenantă și favorabilă unor petreceri de neuitat. Poți alege centrul vechi al orașului, acolo unde poți să stai la o terasă până dimineață sau poți merge în club. Posibilitățile de distracție sunt variate, așa că dacă preferi să bei bere de calitate, dar la un preț foarte atractiv, în timp ce urmărești evenimente sportive, barurile de profil din centrul Capitalei sunt perfecte.


Mergi în Stadio, Halftime, St. Patrick Irish Pub sau la Hanul cu Tei și o să ai parte de o experiență extraordinară în privința vizionării meciurilor. Dacă vrei să consumi o bere românească premium, atunci mergi la Curtea Berarilor, unde o să te bucuri și de o teresă interioară încăpătoare și de bunătățuri tradiționale românești, vizionând diverse evenimente sportive de atracție locală sau internațională.


Cele mai frumoase fete din București se împart între cluburile de noapte din centrul orașului și cele aflate în locațiile de top din zona Herăstrău și nordul Bucureștiului. Oricare ar fi alegerea ta, o să te poți delecta cu frumusețile locale peste tot. Dacă îți dorești să experimentezi viața de noapte fără limite la distracție, atunci poți opta pentru cluburile sofisticate și în care petrecerile sunt de referință. Mergi în Le Gaga, Loft, BOA, Bamboo sau Chaboo și vei avea parte de distracție nelimitată; de la șampania fină și până la decorațiunile interioare, de la petrecerile tematice și până la muzică de top, petrecerile din cluburile de noapte bucureștene din categoria premium sunt cele mai tari!


Muzică pentru toate gusturile și distracție pentru orice buzunar

Îți dorești o atmosferă mai intimă, în care să te relaxezi alături de prieteni și să vă simțiți perfect? Poți opta pentru barurile și cluburile cu muzică life sau pentru cele de tip karaoke. Mojo, Coyote Café, Oldies, Yellow sau Hard Rock Café sunt locurile ideale în care poți asculta muzică de calitate live sau poți fi chiar tu vocea care dă tonul petrecerii.


Chiar dacă preferi un anumit stil muzical, în București o să găsești un bar sau un club care să-ți ofere ceea ce îți dorești. Ești un fan al muzicii rock, care își dorește să experimenteze o atmosferă incendiară, pe ritmurile muzicii rock live, într-un spațiu amenajat, alături de tovarășii în preferințe? Mergi în Silver Church, Control, Expirat sau Private Hell și o să ai parte de distracție fără limite, dar și de băutură ieftină și bună! Preferi ceva mai liniștit sau vrei să asculți DJ-ii locali ori vrei să profiți de concertele private ale unor artiști internaționali? Alege cluburi precum Beluga, Amsterdam, Chat Noir sau Mojo.


București este un oraș deschis tuturor tipurilor de petrecăreți, oferindu-le acestora experiențe de neuitat. Nu contează dacă ești localnic sau în vizită prin oraș, aici vei descoperi atât localuri elegante și sofisticate, dar și cluburi care se adresează celor cu un buget mai mic. Indiferent de alegerea ta, distracția îți este garantată, așa că, dă tonul petrecerii și bucură-te de distracție fără limite!


Distracția începe seară și ține până în zori

Petrecerile bucureștene încep în jurul orelor 22, dar țin mai mereu până în zori. În funcție de perioada anului, acestea pot fi organizate outdoor, în cluburile de lux, care dispun de spații exterioare sau indoor, în marea majoritate a locațiilor. Raportat la alegerea făcută, în anumite centre de distracție, băuturile sunt disponibile la prețuri costisitoare (așa cum sunt cele de pe lista localurilor exclusiviste, precum Fratelli, Bamboo, BOA, Loft sau Face Club) ori foarte ieftine, în majoritatea cluburilor din Centrul Vechi.


În general, prețul berii variază de la 5 la 10 Lei, iar pentru cocktailuri poți scote din buzunar sume între 20 și 35 Lei. Multe dintre aceste locații oferă și mici gustări, prețul acestora fiind cuprins între 15 și 40 Lei. Intrarea în cluburi este în multe cazuri gratuită, trebuind să plătești doar în situația în care este organizat un eveniment special sau un concert. Muzica live sau cea mixată de DJ-i este preferată în multe dintre aceste locații, în general cântând artiștii angajați ai respectivului club sau invitați dintre artiștii locali. Cu anumite ocazii sunt invitați să susțină mini-concerte și artiști internaționali, de regulă fiind solicitați cei care se află în mare vogă.


Bucureștiul o să te surprindă, nu doar prin frumusețele sale arhitecturale sau umane, ci prin bogăția ofertelor pe care ți le pune la dispoziție în materie de distracție. În oricare colț al orașului ai merge, cu siguranță că o să te poți distra la fel de bine, pentru că acesta este un oraș care știe să petreacă! Pentru alte divertisment, reveniți pe pagina noastră de pornire.

bar de noapte
băuturi
noapte incredibilă
noapte incredibilă în București