Localuri cu muzică live de ascultat și de cântat în București

În momentele în care îți dorești să faci ceva aparte sau să te distrezi alături de prieteni sau invitați într-un mod cât mai amuzant, localurile cu karaoke sunt o opțiune demnă de luat în calcul. Dacă îți dorești să asculți muzică live, sub forma unor concerte private sau a unor trupe care cânta în cadrul unui local, barurile cu muzică live sunt perfecte pentru a-ți oferi doza de relaxare necesară. Descoperă toate localurile care îți oferă aceste facilități în București și delectează-te în serile tale libere cu cele mai bune baruri în care te vei distra pe cinste!Baruri cu muzică Live în București

Capitala României îți oferă posibilitatea de a asculta orice gen de muzică live, de la jazz și până la rock. Te vei delecta cu muzică de calitate, grație nivelului de sonorizare foarte bun, iar capacitatea acestor cluburi este una de natură să creeze o atmosferă intimă, ca de petrecere privată.


 • Silver Church - îți va oferi acea senzație specifică de meci disputat pe stadion, doar că atmosfera este și mai atractivă. Prețurile la băuturi și micile snack-șuri sunt rezonabile, iar ecranele sunt de extra plate, plus că dispun și de un proiector de top.
 • Hard Rock Café – dacă ești un microbist înfocat și vrei să-ți savurezi partida preferată într-un local care este 100% pro-sport, atunci aici o să trebuiască să vii. Nu mai punem la socoteală faptul că până și toaleta dispune de un televizor, ca să nu pierzi niciun moment din partidă.
 • Jazz Pong – este pentru pasionații de sport cărora le place să savureze momentele cele mai importante la o rezoluție audio de nivel superior. Televizoarele sunt de tip ecran extra plat, iar gustările și băuturile sunt diversificate, asemenea genurilor de sporturi pe care le poți urmări aici.
 • St. Patrick Pub – dacă vrei să ai parte de o atmosferă de mare sărbătoare, în acest loc este musai să mergi pentru a viziona meciurile de fotbal. Nu doar că o să te întâmpine o atmosferă ca pe stadion, dar o să ai posibilitatea de a opta între diverse tipuri de bere, cocktailuri preparate cu bere și multe alte combinații de băut.
 • Yellow Club – pentru fanii care vor să urmărească meciurile de fotbal la un nivel de intensitate maximă, acest local o să le ofere maximul în ceea ce privește calitatea transmisiilor. Notă de eleganță a amenajărilor interioare și meniul specific destinat băutorilor de bere sunt plusuri care te vor convinge că merită să vii aici.
 • Tribute – pentru fanii care sunt campioni și care preferă să vizioneze meciurile de fotbal pe un format mare, acest local le pune la dispoziție multiple variante. Nu trebuie uitată nici partea de băutură și mâncare, care este cu mult peste oferta celorlalte localuri de tip baruri sportive.

Baruri cu karaoke în București

Localurile în care se poate cânta muzică karaoke sunt distractive prin faptul că este permisă crearea unei atmosfere unice. Poți fi organizate petreceri la care se poate cânta live diverse melodii dintr-un playlist predefinit. Efectele amuzate sunt garantate și-n anumite cazuri, chiar se poate descoperi că o persoană are voce. Oricum ar fi, distracția este întotdeauna la cote maxime!

 • Mojo – combinația ideală pentru a cânta muzică karaoke, dar și pentru a asculta live variate formații și trupe de muzică.
 • Tunes Karaoke – este un local în care te poți distra de minune cu prietenii, fiindcă îți pune la dispoziție multiple moduri de distracție.
 • Viilor Pub – genul de local cu muzică karaoke în care vei beneficia de vaste posibilități de relaxare. Plus că aici poți asculta și muzică live, iar spațiul se poate transforma cu ușurință și-n modul de expunere pentru alte genuri de activitate.
 • Oldies – cunoscut pentru atmosfera spectaculoasă creată în urmă cu foarte mulți ani, acest local a rămas în topul preferințelor celor care vor să se bucure de un karaoke ca la carte.
 • Coyote Café – dacă tot vrei să-ți exersezi talentul vocal, de ce să nu o faci într-un mediu care-ți facilitează o serie de avantaje? Acesta este localul care îți permite să te bucuri de karaoke alături de prieteni, dar și de necunoscuți.

Cluburile cu muzică karaoke o să-ți ofere o varietate de moduri de distracție, așa că oricare ar fi alegerea ta, cu siguranță că o să te simți mai mult decât perfect! Emoția distractivă și plăcută nu se oprește aici, uită-te la viața de noapte din România.

om care cânta în barul karaoke
femeia cântă la bar
femei din barul karaoke
noapte în România