București – destinație de lux pentru cei bogați

Pentru cei care își doresc să aibă parte de petreceri luxoase, Bucureștiul este orașul care dispune din plin de astfel de localuri. Dacă îți dorești să fii tratat ca un client VIP, oricare dintre aceste localuri îți oferă posibilitatea de a-ți etala din plin statutul social și financiar.


Cluburile de lux din București sunt pentru cei bogați, care își permit să achite note de plată astronomice și care vor avea parte de cele mai bune condiții de distracție. În astfel spații se organizează petreceri tematice sau private, în care pot concerta atât artiști consacrați pe scena locală, cât și cei de talie internațională. Prin definiție, aceste cluburi sunt un etalon în materie de lux, așa că, distracția atinge de fiecare dată cote nebănuite!


Cele mai spectaculoase cluburi exclusiviste din București

Atmosfera este electrizantă, amenajările, spectaculoase, iar băuturile și mâncărurile servite sunt dintre cele mai pretențioase. Muzica este întotdeauna furnizată de trupe și artiști de top, iar concertele private permit doar accesul membrilor cu un statut aparte. Clasa celor bogați preferă astfel de stabilimente cu acces limitat, pentru că le satisface toate cerințele în materie de standarde de lux.Fratelli – este recunoscut pentru atmosfera originală, întreținută de către DJ-ii internaționali. Catalogat în categoria localurilor “de fițe”, acest club promovează un anumit stil de viață, care nu este pentru toată lumea. Deseori aici se organizează concerte și petreceri cu caracter privat, fiind un local cu prețuri peste medie.Chaboo – considerat printre localuri luxoase ale Bucureștiului, acest club dispune de spații exterioare și de piscină, precum și de o amenajare eclectică. Atmosfera este întreținută de foarte multe animatoare și DJ-i, rezultatul fiind petreceri tematice și private de calitate superioară.

Bellagio – este un club frecventat de diverse vedete locale, spațiul conformându-se standardelor de lux impuse de orice club din categoria celor de lux. În general se organizează petreceri tematice, acest local fiind recunoscut pentru animatoarele sale.

Gaia – în materie de localuri de lux, acesta este unul nonconformist, dat fiind faptul că se axează pe organizarea de petreceri tematice. Este exclusivist prin natura sa, pentru că aici vei descoperi că vin artiști și oameni cu bani, iar respectarea codului vestimentar este impusă de către club.

Beat of Angels – cunoscut mai degrabă drept BOA, acest local exclusivist este frecventat de persoanele cu venituri peste medie și promovează foarte mult artiștii internaționali.

Nuba – este un spațiu care ziua are rolul de restaurant, iar noapte de club exclusivist. Amenajările interioare sunt foarte captivante, concertele și petrecerile organizate aici fiind de referință pentru participanți.

Face Club – fără doar și poate un local care se clasează printre cele mai exclusiviste din București, dar și la nivel european. Stilul amenajărilor interioare este demn de revistele de specialitate, iar prețurile sunt la un nivel asemănător.

Loft – este genul de local exclusivist în care se întâlnesc mai multe categorii ale segmentului cu venituri peste medie din București. De la vedete și până la afaceriști, acest club este recunoscut pentru calitatea spectacolelor sale.

Bamboo – unul dintre cele mai renumite cluburi exclusiviste din București și printre cele mai vechi. Atmosfera spectaculoasă este susținută de stilul arhitectural deosebit și de oamenii care frecventează acest club de lux.


Dacă te încadrezi în categoria veniturilor peste medie/superioare, atunci îți poți permite să frecventezi oricare dintre aceste localuri exclusiviste. Aceste cluburi sunt poziționate la cel mai înalt nivel în topul calității petrecerilor, așa că te vei distra garantat într-o atmosferă de vis! Dacă nu vă pasă de lux și vă place să vizionați fotbalul cu prietenii, atunci puteți petrece seara la un club minunat.

trandafir alb cocktail
cocktail calm
cele mai bune cocktail-uri
noaptea București