Rock și petreceri demențiale în București

Capitala României este recunoscută drept centrul distracției pentru iubitorii muzicii rock. Numeroasele cluburi rock din București sunt mereu ocupate de un număr din ce în ce mai ridicat de rockeri. Concertele private ale trupelor locale și internaționale sunt “stoc epuizat” la foarte puțin timp după punerea în vânzare. De aceea, astfel de localuri sunt foarte frecventate de către fanii acestui gen de muzică, atât în weekend-uri, cât și în cursul săptămânii.


Câteva dintre aceste cluburi se mută pe timpul verii în Vama Veche, acesta fiind recunoscut ca un centru al promovării muzicii rock de calitate. Dacă ești un iubitor al muzicii rock de calitate, atunci vei descoperi în localurile și cluburile prezentate unele dintre spațiile în care distracția face casă bună cu rock-ul de calitate.


Muzica spectacolului total în cluburile din București

În momentul în care îți dorești să ai parte de distracție adevărată, fostele rockoteci ale Bucureștilor, transformate acum în cluburi de top, îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Vei descoperi în acest oraș unele dintre cele mai interesante centre de distracție, în care vei întâlni rockeri adevărați și în care vei beneficia de o atmosferă așa cum numai în marile capitale ale lumii mai găsești.


  • La Pirați- unul dintre cele mai populare cluburi rock din București, recunoscut ca locul de adunare al multor dintre rockerii cu state vechi din capitală. Atmosfera este întotdeauna electrizantă, iar muzica, de calitate, prețul berii fiind mai mult decât accesibil.
  • Club A – istoria rockului românesc se identifică în mare parte cu acest local, așa că dacă îți dorești să iei pulsul unei petreceri rock de calitate, atunci vei știi că acesta este clubul în care rockerii de seama se întâlnesc.
  • Control– punct de referință pentru rockerii perioadei moderne, acest club se remarcă prin atmosfera deosebită și petrecerile care țin până dimineață. Prețul băuturilor este accesibil, iar muzica este de calitate.
  • Silver Church– cotat printre cele mai bune cluburi în care se poate asculta muzică rock, acest spațiu este recomandat celor care își doresc să aibă parte de petreceri de pomină, dar și de concerte de muzică spectaculoase. Amenajările interioare sunt un plus al acestui local în care rockerii se pot delecta cu divertisment de calitate.
  • Expirat – cu siguranță un local care se află în partea superioară a topurilor cluburilor unde poți asculta muzică rock și participa la concerte dedicate. Este frecventat de foarte mulți dintre rockerii tineri, dar și de alte genuri de ascultători, care se află în căutarea unui loc în care să se simtă cu adevărat bine.
  • Fire – rockerii trecuți de treizeci de ani se numără printre cei care caută atmosfera acestui centru de distracție rock, iar amplasamentul îl face ușor accesibil tuturor celor care frecventează centrul vechi al orașului.
  • Fabrica – este unul dintre cele mai noi cluburi de rock, cei care ajung în incinta acestui local având la dispoziție un spațiu aparte, în care se vor distra ca la un concert în aer liber.
  • Hard Rock Café – lansat destul de recent în spațiul muzicii rock bucureștene, acest club promovează muzica de calitate, totul fiind la superlativ.
  • Caru’ cu Bere – restaurantul cu specific și care este încărcat de istorie le oferă oaspeților ce îi trec pragul, unele dintre cele mai frumoase atmosfere de interior și mâncare de calitate.
  • Private Hell – nu putea să lipsească din peisajul cluburilor rock din București acest local care pare predestinat pentru a găzdui concerte și petreceri rock de top.

Fanii muzicii rock se pot delecta cu trupele și melodiilor favorite nu doar în cadrul concertelor organizate la Arenele Române sau la Romexpo, ci o pot face la fel de bine în cluburile destinate în exclusivitate muzicii rock. Descoperă, rând pe rând, aceste localuri de top și distrează-te cu muzică rock, mereu de calitate! Și dacă nu vă place atât de mult muzica rock, vă puteți găsi pasiunea în alte cluburi.

cele mai bune cluburi de rock
cafenea hard rock
club de rock din București
noaptea București