Meciul urmărit la bar este ca pe stadion

Ai făcut un pariu pe un meci de fotbal și vrei să te simți exact că pe stadion? Nicio altă alternativă nu este mai atractivă decât aceea a urmăririi partidei pe care ai pariat, alături de prieteni, dintr-un bar sportiv. Avantajul este că te poți delecta cu o băutură în timp ce urmărești meciul, simțindu-te ca și cum ai fi în tribune.


Plus că partida va putea fi vizionată pe ecrane mari, ceea ce înseamnă calitate de top a imaginii și sunetului. Desigur, nimic nu este mai prielnic unui pasionat de fotbal și pariuri sportive decât urmărirea meciului într-o atmosferă de galerie. Și nu uita că nici nu trebuie să-ți cumperi bilet de intrare, ca la stadion!


Barurile sportive sunt mult mai avantajoase pentru un microbist

Fotbalul este mult mai plăcut de urmărit cu o bere în față, ceea ce este în avantajul tău față de meciul pe care l-ai urmări de pe stadion. Mai mult decât atât, chiar poți să-ți comanzi și ceva de mâncare. Iar calitate transmisiilor și ambientul creat de multe dintre aceste baruri sportive îți oferă toate condițiile pentru a te simți perfect. Iată și unde te poți delecta așa cum trebuie atunci când vrei să vizionezi meciurile de fotbal și alte sporturi, alături de prietenii tăi, în București.


  • Oscars - îți va oferi acea senzație specifică de meci disputat pe stadion, doar că atmosfera este și mai atractivă. Prețurile la băuturi și micile snack-șuri sunt rezonabile, iar ecranele sunt de extra plate, plus că dispun și de un proiector de top.
  • Halftime Pub Sports – dacă ești un microbist înfocat și vrei să-ți savurezi partida preferată într-un local care este 100% pro-sport, atunci aici o să trebuiască să vii. Nu mai punem la socoteală faptul că până și toaleta dispune de un televizor, ca să nu pierzi niciun moment din partidă.
  • Hattrick Sports Bar – este pentru pasionații de sport cărora le place să savureze momentele cele mai importante la o rezoluție audio de nivel superior. Televizoarele sunt de tip ecran extra plat, iar gustările și băuturile sunt diversificate, asemenea genurilor de sporturi pe care le poți urmări aici.
  • St. Patrick Pub – dacă vrei să ai parte de o atmosferă de mare sărbătoare, în acest loc este musai să mergi pentru a viziona meciurile de fotbal. Nu doar că o să te întâmpine o atmosferă ca pe stadion, dar o să ai posibilitatea de a opta între diverse tipuri de bere, cocktailuri preparate cu bere și multe alte combinații de băut.
  • Hanul cu Tei – pentru fanii care vor să urmărească meciurile de fotbal la un nivel de intensitate maximă, acest local o să le ofere maximul în ceea ce privește calitatea transmisiilor. Notă de eleganță a amenajărilor interioare și meniul specific destinat băutorilor de bere sunt plusuri care te vor convinge că merită să vii aici.
  • Champions – pentru fanii care sunt campioni și care preferă să vizioneze meciurile de fotbal pe un format mare, acest local le pune la dispoziție multiple variante. Nu trebuie uitată nici partea de băutură și mâncare, care este cu mult peste oferta celorlalte localuri de tip baruri sportive.
  • Shooterville Sports – localul sportiv în care mâncarea și sportul formează o echipă imbatabilă, care o să te convingă imediat. Calitatea transmisiilor sportive este dublată de nivelul ridicat al mâncării și băuturilor, așa că o să ai de ce să revii în acest loc pentru următorul meci.

Bucură-te de meciul tău de fotbal pe care tocmai ai pariat sau de orice alt sport, urmărindu-l într-un bar sportiv. În mod garantat o să ai parte de o atmosferă senzațională, mai ceva ca pe stadion! Dacă fotbalul nu este preferatul tău, atunci hai să dansăm!

bar de fotbal
Bea bere și mă uit la fotbal
fotbal și bere
București,România