Servire impecabilă, mâncare de top și servicii încântătoare

Alegerea unui restaurant în București impune identificarea acelor locații care să-ți ofere cât mai multe beneficii. De la o amplasare de vis și un stil interior original, cu decorațiuni specifice și unice și până la calitatea superioară a mâncării, porții echilibrate și o servire ireproșabilă, totul asezonat cu prețuri accesibile – iată ce își dorește orice persoană care ajunge într-un astfel de restaurant.


Bucureștiul dispune de o lista extinsă de astfel de locații, de la restaurantele din Centrul Vechi până la locațiile selecte și exclusiviste de pe malul lacului Herăstrău sau din cartierele din partea de nord a orașului.


Știi ce cauți, știi la ce o să te aștepți!

Dacă te afli în căutarea unei locații care să dispună de o terasă splendidă, atunci știi că vei plăti pentru această facilitate din plin și nu o vei găsi decât la localurile exclusiviste. În cazul în care îți dorești porții mari de mâncare, la prețuri reduse, atunci vei opta pentru un restaurant de cartier. Îți dorești să încerci mâncare cu specific, atunci vei avea o arie restrânsă din care să îți faci selecția.


Pentru doritorii de mâncăruri cu semnătură, restaurantele chef-ilor le pot oferi din plin ocazia de a-și răsfăța papilele gustative. Indiferent de alegerea ta, cu siguranță că o să poți găsi ceea ce îți doreșți, pentru că în București există localuri cu mâncare pentru fiecare buzunar și tip de gust.

  • La Călinescu - este una dintre tavernele cele mai populare pentru că dispune de un spațiu amenajat cu bun gust, iar porțiile sunt duble față de alte localuri. Plus că prețurile sunt foarte accesibile, aici putând mânca până și studenții.
  • Astrodom – dacă vrei să impresionezi pe cineva, atunci acesta este restaurantul care este la propriu, la înălțime. Vederea panoramică este splendidă, așa că vei avea parte de un prânz sau de o cină de neuitat.
  • Lacrimi și Sfinți – dacă vrei să impresionezi pe cineva, atunci acesta este restaurantul care este la propriu, la înălțime. Vederea panoramică este splendidă, așa că vei avea parte de un prânz sau de o cină de neuitat.
  • Lacrimi și Sfinți – dacă îți dorești să servești masa într-un ambianță unică, acesta este restaurantul care îți oferă una dintre cele atractive terase din București. Amenajarea restaurantului este unul dintre plusurile acestuia, alături de mâncărurile sofisticate.
  • Casa Doina – este combinația perfectă în care vei avea parte de o terasă spectaculoasă, de interioare plăcute, de mâncare extraordinară și de o servire ireproșabilă, totul într-un decor încărcat de istorie.
  • La Cantine – este un concept al unuia dintre cei mai îndrăgiți chefi români, Nicolai Tand, ceea ce înseamnă că vei servi mâncare de top într-un decor modern. Mâncărurile sunt de semnătură, așa că vei putea degusta câteva preparate unice.
  • Caju – pentru cei care preferă mâncarea cu specific, servită într-un ambient eclectic, restaurantul chef-ului Hadad o să îi impresioneze prin rafinamentul aranjamentelor și prin frumusețea preparatelor.
  • Jariștea – este pentru cei cărora le place mâncarea cu ștaif, însoțită de o poveste, fiind recomandat pentru mesele în familie.
  • Caru’ cu Bere –restaurantul cu specific și care este încărcat de istorie le oferă oaspeților ce îi trec pragul, unele dintre cele mai frumoase atmosfere de interior și mâncare de calitate.
  • Veranda Casa Frumoasă – pentru persoanele care își doresc să obțină maximul de încântare vizuală și gustativă, acest restaurant are o notă de eleganță deosebită.

La fiecare pas pe care îl vei face prin București îți va imposibil să nu găsești un loc care să îți ofere ceva aparte, care să te atragă cu o anumită caracteristică. În mod garantat îți vei găsi ceva pe plac, fie că este vorba de locații de cartier, fie că vei opta pentru un restaurant elegant sau amplasat într-o zonă încărcată de istorie. Puteți verifica un restaurant destul de bun în București.

unul dintre cele mai bune restaurante
restaurant rece
Restaurante de 5 stele din Bucuresti
noapte în România